Inquiry
Form loading...
Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

O le a le plywood o le gataifale?

2024-01-31 13:43:48

O plywood o le gataifale e gaosia mai foliga umi ma veneers autu, e itiiti ni faaletonu ina ia umi ona faatino i tulaga susū ma susū ma tetee atu i le faaleagaina ma le afaina o siama.

E masani ona faʻaaogaina poplar, eucalyptus, okoume, fafie, paulownia fafie, e fai ai plywood o le gataifale. Muamua, fai fafie i le veneer. Lona lua, fai kelu i veneers. Lona tolu, laminate veneer fa'atasi. Fa, lolomi malulu le laupapa mo ni nai itula. Lima, fa'apipi'i foliga ma toe fo'i. Ono, Laminate foliga ma tua i luga o le vaa. Fitu, toe lolomi malulu. Valu, lolomi vevela le laupapa. Iva, tipi le itu e fa ina ia lamolemole le laupapa. Ua uma le plywood.

O lona fausiaina e mafai ona faʻaaogaina i siosiomaga e faʻaalia i le susu mo se taimi umi. O fafie ta'itasi o le a maua mai i la'au malo fa'atekonolosi, e fa'atama'ia le va 'autu, fa'atapula'a ai le avanoa e pu'eina ai le vai i totonu ole plywood ma maua ai se fa'amau mautu ma mautu. E fa'aaogaina se kelu vai ma Puna (WBP) i fafo po'o le kelu phenolic e tutusa ma le tele o plywood i fafo. O lenei ituaiga plywood e maualuga mana'oga o le susu. Ona o le plywood o loʻo faʻaaogaina i le maualuga o le susu o le siosiomaga. E pei o le fausiaina o vaʻa, Surfboard, le fale e lata ane i le vaitafe poʻo le fausiaina i luga o le vaitafe.

E mafai ona fa'avasegaina plywood o le gataifale e fa'atatau i le BS 1088, o se tulaga fa'aPeretania mo plywood o le gataifale. E itiiti ni tulaga fa'ava-o-malo mo le fa'avasegaina o plywood o le gataifale ma o le tele o tulaga fa'ata'ita'i e ofo fua. O nisi plywood o le gataifale o lo'o i ai se faailoga tusi a Lloyd's o Lonetona e fa'amaonia ai le tausisia o le BS 1088. O nisi plywood e fa'aigoaina fo'i e fa'atatau i fafie na fa'aaogaina e gaosia ai. O faʻataʻitaʻiga o lenei mea o Okoume poʻo Hardwood. Ona o manaoga maualuga o le susu ma le lelei. O le veneer o mea o le a atoa atoa fasi veneer e fai ai. O le faʻaaogaina o loʻo i ai manaʻoga maualuga o le tulaga lelei.O le kelu ma le lelei e tatau ona fetaui ma le Tulaga o le BS1088 Certification.